REKLAMI GEÇ

Denizli’nin gurmesi oldular

Denizli’nin gurmesi oldular

Denizlili işadamları bir araya gelip “Çarşamba Grubu”nu oluşturdular. 16 yıldır birlikte olan grup, her Çarşamba bir araya gelip, farklı bir lokanta ya da restoranda öğle yemeği yiyor, sohbet ediyor, değerlendirmelerde bulunuyor. Bu özellikleriyle de “gurme ekibi”gibi oldular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2016 Pazar, 14:16

Fikir işadamı Adnan İnceoğlu’ndan çıktı. Gültekin Okay Salgar, İzzet Özer, Sencer Oymak, Şeref Hazer, Abdullah Boztepe, Bekir Urganlıoğlu, Cengiz Akhisar, Şule Bozdemir ve Necip Helvacı’nın destek vermesiyle de “Çarşamba Grubu” oluştu.

Farklı meslek gruplarında faaliyet gösteren işadamlarının ortak bir özelliği de tamamına yakınının Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) üyesi olması. Grubun tek bayan üyesi ise Şekerbank Şube Müdürü Şule Bozdemir.

“GURME OLDUK” İDDİASINDALAR
Tam 832 haftadır bir araya gelen, her Çarşamba randevu adresi olarak farklı bir lokanta ya da restoranı seçen Çarşamba Grubu üyeleri, bunun da farklı lezzetleri tadabilmek için yapıyor. Kentte neredeyse kapısından adımlamadıkları restoran ve lokanta kalmayan grubun üyeleri, kendi aralarında “gurme olduk” iddiasını da dile getiriyor.

ORGANİZASYONU DÖNEM BAŞKANI YAPIYOR
Grubun kurucusu Adnan İnceoğlu, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, Çarşamba Grubu’nun 2000 yılında kurulduğunu, dernek gibi bir oluşumdan uzak durduklarını, toplantıların organizasyonunu dönem başkanlarının yaptığını söyledi.

“TERAPİ GİBİ OLUYOR”
Çarşamba Grubu buluşmalarının keyifli bir atmosfer yarattığını ifade eden İnceoğlu, “Günlük haberleri konuşuyoru. Gündemi değerlendiriyoruz. Anılarımızı paylaşıyoruz. Fıkralar anlatılıyor. Arada bir akşam yemeklerinde de bir aaya geliyoruz. Tüm bunlar hepimize terapi gibi geliyor. Toplantılarımıza zaman zaman üyelerimizin konuklarını da alıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı