REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un Yukatel’i Almanya’da süper ligte

Denizlispor’un Yukatel’i Almanya’da süper ligte

Denizlispor’un Süper Lig’teki yeni ismi Yukatel, herkesin merak konusu. Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com okurları için bu merakın giderilmesi adına Yukatel’in Offenbach’daki şirket merkezinde CEO Yusuf Karataş bir araya geldik. Denizlili CEO’nun yönettiği YUKATEL, sektöründe Almanya’da deyim yerindeyse süper ligte ter döküyor. Keza Yukatel, 1 Milyar Euro’ya koşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 10:18

Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com’un Genel Yayın Yönetmeni Sedat Kurt, Almanya’nın Offenbach şehrinde Denizlispor’un isim sponsorluğunu yapan Yukatel’in merkezindeydi. Denizlispor ile birlikte önce futbolun Türkiye’deki süper ligine konuşlanan Yukatel, hem futbola hem de süper lige hiç de yabancı değilmiş.

Almanya’nın Offenbach merkezli cep Avrupa’nın önde gelen distribütörlerinden Yukatel CEO’su Yusuf Karataş, kapılarını Denizlihaber ve Denizlisporhaber okurlarına açtı. Başlı başına bir başarı öyküsü olan Denizlili Karataş, Sedat Kurt’a şirketi ve Denizlispor sponsorluğu öyküsünü anlattı.

ÇEYREK ASRI DEVİRDİ
1995 yılında kurulan Yukatel, çeyrek asırlık sürecinde, ilke ve prensiplerinden ödün vermeden sektöre imza atmayı başardı. Sektöründe dikkat çeken bir başarıya imza atan Yukatel, en iyi bilinen markalar başta olmak üzere cep telefonu ithalat ve ihracatında önemli bir ticaret hacmine ulaştı. Global bir ağa sahip şirket, telekomünikasyon sektöründe ayrıca Routecontrol markası ile araç takip sistemleri ve filo yönetimi, M2M Allnet markası ile de makineler arası iletişim alanlarında hizmet sağlayıcılığı yapıyor. Yukatel, 2019’da cirosunu 800 Milyon Doların üzerine çıkardı. CEO Karataş, “Planlı bir şekilde devam eden büyüme serüvenimizle sektöre başarı imzaları atmaya devam edeceğiz. Bugün partnerlerimizin güvenle yaklaştıkları bir şirketin başında olmak gerçekten işin en güzel yanı” diye konuştu.

BUNDESLİGA’YA ADINI YAZDIRDI
Yukatel, futbolla ilk olarak 2017 yılında anıldı. Dünya Futbolunun devler ligi Bundesliga’da Eintracht Frankfurt’a 2017-2018 futbol sezonunda sponsor olan Yukatel, 2018-2019 Futbol sezonunda ise Fortuna Düsseldorf’la el sıkıştı. Denizlili Yusuf Karataş, memleketinin futbol takımı Denizlispor, süper lige çıkınca Bundesliga’ya ara vererek bu kez Denizlispor’a isim sponsoru olarak çok ciddi bir destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı