REKLAMI GEÇ

Dernek Başkanı “Ben yaptırdım” diye vaaz kürsüsünü söktü

Dernek Başkanı “Ben yaptırdım” diye vaaz kürsüsünü söktü

Kayalık Camii’nde müezzin Hikmet Yuvacı ve Cami Derneği Başkanı Turan Doğan arasındaki tartışma ile başlayan enteresan olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi. Bu kez dernek başkanı Doğan, “Ben yaptırdım” diyerek, vaaz kürsüsü, vantilatörler ve ses cihazlarını söktü. Doğan’ın imamın polis çağırması üzerine camiden ayrıldığı ileri sürüldü.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 18:48

Kayalık Camii’nde dernek başkanı Turan Doğan ile din görevlileri arasındaki sürtüşme birbirinden ilginç olaylara sahne oluyor. Camide yapılan tadilat çalışmaları için şikayette bulunduğu gerekçesiyle Müezzin Hikmet Yuvacı ile kavga ettiği ileri sürülen Doğan’ın bu kez öğle vaktinde camiye gelerek “Ben yaptırdım” dediği vaaz kürsüsü, vantilatörler, klimalar ve ses sistemlerini söktüğü iddia edildi.

ic-1

Doğan’ın cami imamı Ali Kırgöz’ün polis çağırması üzerine oradan ayrıldığı iddia edildi. Bu arada camiye gelen polis, vantilatörler, klimalar ve kitaplık dolapları inceledi. Doğan’ın vaaz kürsüsü ve dolapları götürdüğü ileri sürüldü.

ic-4

Cami imamı Ali Kırgöz, polislere Doğan’ın söktüğü bütün eşyaların caminin demirbaş listesine kayıtlı olduğunu ve caminin malı olduğunu anlattı.

ic-3

Bir süre önce de caminin kilidine Japon yapıştırıcısı döküldüğü için cemaat içeri girememiş, 3 vakti namazını dışarıda kılmak zorunda kalmıştı.

anons

Yorumlar

süleyman   -  Bağlantı 16 Nisan 2015, 09:05

imam haklı gibi durmuyor diyen yorumcu olaylara ters açıyla bakıyor galiba. ya da tersinden görmüş

vatantaş osman   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 23:53

sayın il müftüm, zamanında gerekli denetimleri yaptırmazsanız olacağı bu.en sonunda kayalık camisini kamuoyuna iyi reklam ettiniz!!!!!!!!!

ANIL   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 21:14

Camiye virüs bulaşmış

Bakış Açısı   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 20:40

İmam haklı gibi durmuyor.

ibram   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 19:24

böyle insanları önder insan diye dernek başkanı yapmışlar demekkiCamiyi temelden yaptırsa kepce ile yıktıracakmış vatanda hayır olsun diye bagış yapmış dernek başkanı boş harcamış imam haklı dernek başkanını yaptıgı ayıp kınıyorum bıraksın başkanlıgı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı