REKLAMI GEÇ

“Bir çocuk gülerse Dünya güler”

“Bir çocuk gülerse Dünya güler”

Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYADD), “Bir çocuk gülerse dünya güler” anlayışı ile birleşen gönüllülerin hayata geçirdiği dernek, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2018 Çarşamba, 13:38

DEYADD, bu yıl hayırseverlerden alacağı destekle yardımda bulunacağı öğrencilerin, aynı zamanda hayallerini gerçekleştirmek adına, gönüllü yardımseverler ile buluşturmayı hedefliyor. Dernek, ihtiyaç sahibi öğrencilere, okul çantası, kırtasiye malzemesi, kışlık bot, mont, atkı ve bere yardımında bulunacak.

DEYADD Başkanı Pervin Adalıoğlu Karaörs, ihtiyaç sahibi öğrencilerin bu tür eksikliklerini temin etmek için Denizlili hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Hayır işinde sizlerin de payı olsun” dedi.

Karaörs, “Geçen yıl hayırseverlerimizin sayesinde belirlenen lokasyon doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yardımı ile Çameli köy okullarındaki maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimiz tespit edildi. Destek amaçlı gerçekleştirdiğimiz 9 köy okulunda yaklaşık 300 öğrencimize yapılan kışlık mont, bot, çanta ve kırtasiye yardımını her yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze başvurarak köy okullarını belirleyip tekrarlamayı hedefledik” diye konuştu.

“ÇOCUKLAR ÖNCELİĞİMİZ”
DEYADD’ın ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler ‘ anlayışı ile birleşen gönüllülerin hayata geçirdiği bir dernek olarak ilk günkü anlayışı ile her zaman önceliği çocuklara verdiğini anlatan Pervin Adalıoğlu Karaörs, “Bu Projede ek olarak hediye götüreceğimiz öğrencilere tek tek hayallerini bir kağıda yazmaları isteyeceğiz. Öğrencilerimizin kağıda yazdıkları hayallerini sitemizde yayınlayıp hayallerini gerçekleştirmede yardımcı olacak gönüllü yardımseverlere ulaştırmayı planladık. Bu sayede öğrencilere yardımlaşma ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğu küçük yaşta onlara aşılanarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

“HAYALLERİNE ORTAK OLMAK İSTİYORUZ”
Çocukların küçücük hayallerine ortak olmak istediklerini de dile getiren Pervin Adalıoğlu Karaörs, “Bu yolda onların hayallerine yardımcı olacak gönüllülere ihtiyacımız olacak. DEYADD olarak birçok projeye imza attığımız gibi bu projede de halkımızın desteğini esirgemeyeceğini düşünüyoruz. Bizlere daha önceki projelerde ve bu projede destek olan tüm gönüllülere teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı