REKLAMI GEÇ

Doğa tutkusu mesleği oldu

Doğa tutkusu mesleği oldu

Denizli’de yıllardır, doğa yürüyüşlerine ve çadır kamplara katılan 34 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Özgen Nalbant’ın doğaya olan tutkusu, meslek haline geldi. Araç üstü çadır tasarlayan Nalbant, yoğun bir taleple karşılaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2019 Pazar, 15:51

Denizlili doğa tutkunu, tutkusunu mesleğe dönüştürdü. Konaklamalı doğa gezilerinde özellikle bayanların böcekler konusunda muzdarip olduğundan yola çıkan Özgen Nalbant, araç üstü 2 kişilik çadır geliştirip üretmeye başladı. 1 yıl üzerinde çalıştığı çadırın üretimine geçen Nalbant, hiç beklemediği bir şekilde de talep yoğunluğu yaşadı.

Geliştirdiği çadırın oldukça pratik, 50 kilogram ağırlığında 120 santimetreye 220 santimetre çapında olduğunu söyleyen Nalbant, “Doğa yürüyüşlerini, tırmanışları ve çadır kamplarını çok severim. Fırsat buldukça da katılırım. Yere kurulan çadırlara zararlı böceklerin girme ihtimaline karşı bayan dağcılar çadırda kalmaya çok sıcak bakmıyor. Bu düşünceden yola çıkarak araç üstü çadırı oluşturdum” dedi.

Çadırı fuarlarda tanıttığını ve yoğun bir talep aldığının da belirten Nalbant, “Şimdi daha farklı çadır modelleri üzerinde çalışıyoruz. Amacım, bu çadırları ihraç edebilmek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı