REKLAMI GEÇ

Dünyanın kültürünü Denizli’ye taşıyorlar

Dünyanın kültürünü Denizli’ye taşıyorlar

Teras Park Alışveriş Merkezi 2016 yılındaki ilk etkinliğinde dünya ülkelerini ağırlıyor. Endonezya’dan Çin’e birbirinden farklı ülkelerin tanıtılacağı etkinliğin üçüncüsü 24 Ocak’ta yediden yetmişe herkesi bekliyor olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 10:36

Teras Park alışveriş merkezi müdürü Osman Koçaslan, 24 Ocak’ta ev sahipliği yapacakları etkinliğe ilişkin bilgiler verdi. Dünyada 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren ve gençlerin kendi potansiyellerini keşfedecekleri ve geliştirecekleri uluslararası bir platform olan AIESEC öğrencileri ve Teras Park alışveriş merkezi ortaklığı ile hayata geçirilen proje kapsamında alışveriş merkezi ziyaretçilerine farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı sunulduğunu anlatan Koçarslan şunları söyledi.

“Sömestr tatilinde çocuklarımızın ve gençlerimizin farklı kültürleri görerek dünya görüşlerine katkı sağlamak amacı ile etkinliğimizi sömestr tatilinde gerçekleştireceğiz. Teras Park alışveriş merkezi yönetimi olarak sosyal sorumluluk çerçevesindeki etkinliklere çok önem veriyoruz. Böylelikle alışveriş merkezi olmamızın yanı sıra sosyal yaşam alanı olarak da ziyaretçilerimizle özel bir bağ kuruyoruz. Geçtiğimiz yıllarda iki defa ziyaretçilerimizle buluşturduğumuz ülkeler panayırında çok olumlu geri dönüşler aldık ve ziyaretçilerimiz tekrarının olmasını istediler. Farklı kültürleri tanıyacağımız etkinliğimize tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ülkeler Panayırı’nın yanı sıra 24 Ocak Pazar günü maskot bando ekibi de çocuklarımızla birlikte olacak ve unutulmaz bir tatil günü yaşatacak” dedi.

31 OCAK’TA ÇOCUKLAR KARİKATÜRLERİNİ ÇİZDİRECEK
2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencileri bir başka sürpriz de 31 Ocak Pazar günü bekliyor. Sömestr tatilinin son Pazar gününde karikatür sanatçısı çocukların karikatür çizimlerini yapacak ve kendilerine hediye edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı