REKLAMI GEÇ

En güzel bayram hediyesi

En güzel bayram hediyesi

Doğuştan yüzde 76 bedensel engelli olan 8 yaşındaki Hatice Kübra Arslan en büyük isteği olan akülü tekerlekli sandalyesine bir hayırseverin bağışıyla kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 16:49

Adalet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Hatice Kübra Arslan’ın, akülü tekerlekli sandalye talebi üzerine harekete geçen Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Ciyancı’’nın girişimleri olumlu sonuç verdi.

Bir hayırsever, Hatice Kübra Arslan’ın kullanması için ikinci el akülü tekerlekli sandalye bağışı yaptı. Bir başka hayırsever de akü ve diğer aksamlarının bakımını yaptırarak, rahat bir kullanım için eksiklerinin giderilmesini sağladı. Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı da, yenilenen tekerlekli sandalyeyi Arslan Ailesi’ne ulaştırdı.

Hayırseverlerin desteğiyle bir engelinin daha yüzünü güldürmeyi başardıklarını belirten Ciyancı, “Engelli kızımız Hatice’ye, 23 Nisan’da hayırseverlerin desteğiyle ikinci bayramı yaşattık. En çok istediği akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim ettik. Hatice’nin yüzündeki bir gülücük, tüm yorgunluğumuzu üzerimizden aldı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı