REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu ilk mezunlarını verdi

Evlilik Okulu ilk mezunlarını verdi

Denizli Belediyesi, PAÜ, Pamukkale Rotary Kulübü ve Denizli Barosu’nun desteğiyle açılan Evlilik Okulu’nda, eğitimini tamamlayan 82 kişi sertifikasını aldı.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2008 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Pamukkale Rotary Kulübü ve Denizli Barosu’nun birlikte açtığı Evlilik Okulu’nda, eğitim gören 82 kişiye sertifika verildi. 1 ay süren eğitim, doğru eş seçimi, evlilikte mutluluk, hijyen, kısırlığın önlenmesi gibi temel konuların ele alınması ile son buldu. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Alataş ve Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Cengiz Alptekin, son günkü programa katılarak kursiyerlere eğitim hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Alataş, eş seçimi, mutlu evlilik, evlilikte sağlıklı iletişim, evlilikte seks ve cinsellik, hijyen ve kısırlığın önlenmesi, genital hastalıkların önlenmesi, evlilikte monotonluk ve çatışma, medeni kanun ve evlilikte kadın-erkek hakları gibi konularda eğitim verdi.

Haftada 2 gün 2’şer saatten bir ay süren kurs, Prof. Dr. Alataş’ın eğitimiyle tamamlandı. Başkan Yardımcısı Gökoğlan, Prof. Dr. Alataş ve Alptekin, 82 kişiye eğitime katıldıkları için sertifika verdi. Bu arada, Evlilik Okulu’nun devam edeceği bildirildi. Yeni gruba katılmak isteyenler Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 2652137-38’den 1067-1163 numaralı telefonundan kayıt yaptırabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı