REKLAMI GEÇ

Fatih için umut ışığı

2 hafta önce terör örgütü tarafından kaçırılan 8 askerimizin serbest kalması için umut ışığı yandı. Aralarında Denizlili Fatih Atakul’un da bulunduğu 8 askerimizin en geç yarın Erbil’de bulunan Türk İstihbarat subaylarımıza teslim edileceği iddiaları yoğunluk kazandı

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2007 Cumartesi, 01:00

2 hafta önce Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü ile askerlerimiz arasında çıkan silahlı çatışmada 12 askerimiz şehit düşmüş 8 askerimizde terör örgütü tarafından kaçırılmıştı. Aralarında Denizlili Fatih Atakul’un da bulunduğu askerlerimiz teslim edilmesi konusu ile ilgili umut ışığı yandı. 2 haftadır Fatih Atakul’dan haber bekleyen aile ise duydukları haber ile birlikte yüreklerine su serpilmiş oldu. Erbil’de bulunan Amerikan Tolerancy International Vakfı yöneticileri tarafından PKK’dan alınacak olan 8 askerimiz daha sonra yine Erbil’de bulunan Türk İstihbarat subaylarına teslim edilecekleri öğrenildi. Yaşanan gelişmelerle ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı ve hükümetten bir açıklama gelmezken, acılı aile ise oğullarını görmeden hiç habere inanmayacaklarını söylüyor.

Atakul ailesi görmeden inanmayacakları söylüyor

Yaşadıkları üzüntüyü denizlihaber’e anlatan Fatih Atakul’un kardeşi Yavuz Atakul ise kardeşini görmeden serbest bırakıldıklarına inanmayacağını söyledi. Geçtiğimiz haftalarda böyle bir haberin yine yayınlandığını ama daha sonra yalan olduğunu öğrendiklerini söyleyen Yavuz Atakul, “ Yapılan haberler bizlerin yüreğini yaktı. Geçtiğimiz hafta çıkan haberle sevindik. Bir baktık ki haber yalan çıktı. Şuanda yine bir haber var ve teslim edilecekleri açıklanıyor ama bizler kardeşimi görmeden bu olaya inanmak istemiyoruz.”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı