REKLAMI GEÇ

Bu fotoğraflar çok çılgın

Bu fotoğraflar çok çılgın

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan çiçeği burnunda doktorlar, mezuniyetin anısına fotoğrafçı İbrahim Güler’in objektiflerine poz verdi, ortaya çılgın fotoğraflar çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2016 Çarşamba, 09:30

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet nedeniyle çektirdikleri fotoğraflar ilgi büyük. Tıp Fakültesi’nden mezun olan onlarca öğrenci, beyaz doktor önlüklerini giydi, steteskop ve şırıngayı ellerine aldı, birbirinden ilginç pozlar verdi.

denizli-mezun-tip-ogrencilerinin-cilgin-fotograflari-4

Bir karede hasta rolündeki arkadaşlarını hayata döndürmek için çabalayan mezun öğrenciler, başka bir karede ise steteskop ile kalp atışlarını dinlerken fotoğraflandı.

denizli-mezun-tip-ogrencilerinin-cilgin-fotograflari-3

Tıp fakültesi öğrencilerinin bu fotoğrafları, yükledikleri sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

denizli-mezun-tip-ogrencilerinin-cilgin-fotograflari-1

İBRAHİM GÜLER,‘’DOKTOR ADAYLARIMIZ FARKLILIKLARINI GÖSTERDİLER’’
Tıp fakültesi öğrencilerinin çılgın mezuniyet fotoğraflarını çeken İbrahim Güler, yeni mezunların bu yıl alışılmışın dışında fotoğraflar istediklerini söyledi.

denizli-mezun-tip-ogrencilerinin-cilgin-fotograflari-5

Güler, “Biz de geleceğin doktorlarını ilginç karelerde yakaladık. Hem kendileri tarafından, hem de sosyal medyada bu fotoğraflar çok beğenildi. Biz de işimizin beğenilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Diplomalarını alan ve yeni bir geleceğe adım atan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönüllerince olur” dedi.

(Fotoğraflar: İbrahim Güler)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı