REKLAMI GEÇ

Gamze daha fazla direnemedi

Gamze daha fazla direnemedi

Primer pulmoner hastalığı (Akçiğer yüksek tansiyonu) rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 11 aydan beri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Gamze Yıldırım (7), uygun kalp ve akciğer bulunamadı, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 09:41

Anne ve babası ayrı olduğu için Acıpayam’da babaannesinin yanında yaşayan 7 yaşındaki Gamze Yıldırım, yaklaşık 1 yıl önce vücudunda şişlikler nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilmiş, buradan PAÜ Hastanesi’ne sevk edilmişti. Primer pulmoner hastalığı (Akciğer yüksek tansiyonu) teşhisi konulan Gamze Yıldırım’ın sağlığına kavuşması için uygun kalp ve akciğer nakli beklenmeye başlanmıştı.

MİNİK KALBİ DAYANAMADI
Uygun kalp ve akciğer bağışı bekleyen küçük Gamze’nin minik kalbi daha fazla dayanamadı. Minik Gamze, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Bir yıl boyunca organ bağışı bekleyen ve minik bedeni daha fazla dayanamayan Gamze Yıldırım, bugün öğle namazının ardından, Acıpayam’ın Hacıkurtlar Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.

ANONS-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı