REKLAMI GEÇ

Geliri Alzheimer Derneği’ne bağışlanacak

Geliri Alzheimer Derneği’ne bağışlanacak

Cesimar Antika Şirketi tarafından tarihi değere sahip onlarca parça eser, Denizli’de 7 Kasım’da gerçekleşecek antika ve sanat müzayedesinde görücüye çıkarılacak. Müzayedede elde edilecek komisyon geliri Alzheimer Derneği’ne bağışlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2019 Cumartesi, 12:25

1900’lerden 2000’lere antika ve koleksiyon özelliği taşıyan eserler, Denizlilileri hem zaman yolculuğuna çıkaracak hem de eserlere sahip olmak isteyenler arasında tatlı bir rekabete neden olacak. Firma sahibi Mehmet Akif Yılmaztürk, müzayedede satıştan elde edilecek gelirlerin yarısının Alzheimer Derneği’ne bağışlanacağını duyurdu.

Cesimar Antika Şirketi Sahibi Mehmet Akif Yılmaztürk, tarihi ve sanatsal değere sahip onlarca parça eserin satışa sunulacağı antika müzayedenin duyurusunu yaptı. Denizli’de 7 Kasım 2019 tarihinde saat 19.45’te Locca Kafe’de gerçekleşecek antika ve sanat müzayedesi ile Denizlililer adeta zaman yolculuğuna çıkacak.7’den 70’e antika ürün meraklıları, açık artırmaya katılarak ilgilerini çeken ürünlerin sahibi olmak için birbirleriyle kıyasıya yarışacak.

Müzayedede gramofon, fotoğraf makineleri, gaz lambaları, ayna, antika saat, radyo, boyacı sandığı, afiş, telefon ve küçük mobilyalar olmak üzere eski ama değerli ürünler yeni sahiplerini bulacak. Müzayedeye tüm Denizli halkını beklediklerini belirten Yılmaztürk, “Satışlar, 10 Türk Lirası’ndan başlayarak açık arttırmayla yapılacak. 150 yıllık Osmanlı saati, 1940’lardan fotoğraf makinesi gibi birçok antika parça müzayede yer alacak. Satışlardan elde edilecek komisyon gelirlerini farkındalık yaratmak amacıyla Alzheimer Derneği’ne bağışlayacağız. Birbirinden değerleri eserlerin satışa çıkacağı antika ve sanat müzayedesine Denizli halkımızı bekliyoruz” dedi. Yılmaztürk, dileyenlerin müzayedeye çıkacak eserlere Facebook sayfasından ulaşabileceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı