REKLAMI GEÇ

Gençlere gelecek planlaması dersi

Gençlere gelecek planlaması dersi

Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi (KİTUP II) kapsamında öğrencilere yönelik “Geleceğimi Güvenle Planlıyorum” adlı konferans düzenlendi. Semineri Doç. Dr. Kamil Orhan verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 16:11

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine yönelik konferans gerçekleştirdi. Doç. Dr. Kamil Orhan’ın verdiği “Geleceğimi Güvenli Planlıyorum” konulu konferans öncesi öğrencilere seslenen Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdullah Mersin, gençlere gelecek planlaması yaparken dikkatli davranmalarını öğütledi. Sosyal Güvenlik konusundaki haklarını bilmelerinin önemine dikkat çeken Mersin, kayıt dışı çalışmanın olumsuzluklarını anlattı.

Mersin, “Etkili bir iş arama tekniği ile kendilerini daha kolay ifade edebilecekleri sektörlerde işe başlamaları durumunda, iş yaşamlarında çok büyük başarılara imza atacaklardır” dedi.

Pamukkale Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Kamil Orhan’ın etkileyici sunumu ile devam eden programda, öğrencilere geleceklerini planlarken dikkat edecekleri konular, iş gücü piyasasında kendilerine yer bulmak için gerekli nitelikleri kazanmada çizecekleri yol haritaları, etkin iş arama-bulma teknikleri, sosyal güvenlik, kayıtlı istihdam ve çalışan hakları gibi konular hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı