REKLAMI GEÇ

Her gördüğünü ören bayan

Her gördüğünü ören bayan

Denizlili Süheyla Güler’in örgü ile yaptığı ürünler görenleri şaşırtıyor. Erkin Koray’ın bile örgü bebeğini yapan Güler, örgüden akvaryum bile yaptı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2014 Pazar, 13:21

Denizlili ev hanımı, 50 yaşındaki 2 çocuk annesi Süheyla Güler’in örgü merakı görenleri kendine hayran bırakıyor. Gördüğü bir objenin örgü modelini çıkarabilen Güler, ürünlerini evinde sergiliyor.

denizli-her-gordugunu-oren-kadin-ic-1

EVDEKİ KALAN İPLER FARKLILIK YARATTI
5 yaşından bu yana tığ ve şiş ile olan işlerle uğraştığını söyleyen Süheyla Güler, “Örgüye hep meraklıydın, yıllarca kendimi geliştirdim, denemeler yaptım. 3 yıldır da bu tarz çalışmalar üzerindeyim. Aslında bunlara beni iten sebep artan ipler oldu. Rengarenk hepsini karşıma aldım, kazak olmazdı ben de aksesuvar yapmaya başladım Demlik örtüleri, mutfak süsleri yaptım, çok beğenildi” dedi.

ORHAN HAKALMAZ’A ÖRGÜ BAĞLAMA
Örgüyü bitirdikten sonra eleştirel gözle bakarak eksiklerinidenizli-her-gordugunu-oren-kadin-ic tamamlamaya başladığını söyleyen Güler, çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinden mutfak eşyalarına kadar pek çok yelpazede örgü ürün yapabiliyor. Herhangi bir objeyi iki saat içinde örebileceğini belirten Güler, türkücü Orhan Hakalmaz için de örgüden bağlama hediye ettiğini söyledi.

ÖRGÜ PİYANO YAPACAK
Örgüden akvaryum bile yapan Güler, ünlü şarkıcı Erkin Koray’ın bebeğini de örerek ürettiğini kaydetti, “Şimdi de bir doktor bebek örmek istiyorum, gramofon ve plak da yapmak istiyorum. Örgüden bir piyano var aklımda, sürekli farklılıklar arıyorum ve onları nasıl örgüye dönüştürebileceğimi tasarlıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı