REKLAMI GEÇ

O görüntülerde Zeybekci ve Zolan da yer aldı

O görüntülerde Zeybekci ve Zolan da yer aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde dünya evine girdi. Türkiye’nin kilitlendiği düğün öncesinde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın görüntülerinden oluşan Barkovizyon gösterisi izletildi. O görüntülerde Nihat Zeybekci ve Osman Zolan da yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 16:22

Türkiye’nin kilitlendiği düğün gerçekleşti, üzerindeki tartışmalar bitmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın düğün töreni tüm detaylarıyla gündeme gelirken, tören öncesi davetlilere 25 dakikalık barkovizyon gösterisi izletildi.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın çocukluklarından itibaren yaşamlarından kesitlerin yer aldığı barkovizyon gösterisinde yer alan bir kare Denizli’yi de gündeme getirdi.

ZEYBEKCİ VE ZOLAN O GÖRÜNTÜLERDE YER ALDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği Denizli Şubesi’nin 29 Kasım 2014’te gerçekleştirilen Denizli’deki açılış töreni de o filmde yer aldı. 17.42’nci saniyedeki kısa görüntüde dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşleri de yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı