REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif’te kaymakamlar buluşması

Hacı Şerif’te kaymakamlar buluşması

Denizli’de damak tadının en önemli markası haline gelen Hacı Şerif’te, “Geleneksel Salı Buluşmaları” sürüyor. Necip Helvacı’nın bu kez konukları kaymakamlar oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 14:48

Hacı Şerif’te Geleneksel Salı Buluşmaları devam ediyor. 2017’nin ilk aylarında başlatılan ve kahvaltıda gerçekleşen sohbetin bu haftaki konukları kaymakamlar oldu.

Yoğun mesailerine başlamadan önce Necip Helvacı’nın davetiyle Hacı Şerif’e gelen kaymakamlar, hem kahvaltılarını yaptı, hem de koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

Salı Buluşmaları’na ilginç bir şekilde başladıklarını ve geleneksel hale getirdiklerini belirten Necip Helvacı, “Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir ile Kaleiçi’nde karşılaştık. Müdürümüz Kaleiçi’ni ziyarete gelmiş. Orada “Bize de gelin” dedim. Kırmadı, ertesi gün sabah kahvaltısına geldi. Bu da bizim için Salı Buluşmaları’nın başlangıcı oldu” dedi.

O tarihten itibaren her hafta farklı bir kesim ile bir araya gelmeyi sürdürdüklerini anlatan Necip Helvacı, “Sayın Valimiz başta olmak üzere bir çok konuk ağırladık. Birlikte sohbet ettik. Kahvaltımıza halkı da davet ediyorum. Burada fikir alışverişinde bulunuluyor, varsa sorunlar vatandaşlar tarafından iletiliyor. Yaklaşık bir saat boyunca hem kahvaltı yapıyoruz, hem de hoş vakit geçiriyoruz” dedi.

Salı Buluşmaları’nın bundan sonra da devam edeceğini belirten Necip Helvacı, “Her kesimden, herkes buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı