REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulu’nda 2. dönem

Hamilelik Okulu’nda 2. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla ücretsiz olarak hizmete sunduğu Hamilelik Okulu’nda ikinci dönem eğitimleri başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2016 Çarşamba, 11:40

Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ve kursiyerler katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hamilelik Okulu’nu Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiklerini belirterek, Evlilik Okulu kursiyerlerinden gelen talep doğrultusunda Hamilelik Okulu’nu da kısa zamanda başlattıklarını söyledi.

Hamilelik Okulu’nun yeni başlattıkları bir proje olduğunu ifade eden Değirmenci, “İlk periyotta 40 kursiyerimiz geldi ve bu hizmetimizi aldılar. Bugün ikinci dönemimizi başlatıyoruz. Hasretle beklediğiniz bebekleriniz bizim de geleceğimiz, Türk toplumunun geleceği. Anneler ne kadar sağlıklı ve bilinçli olursa, aileler ne kadar bilinçli olursa; biliyoruz ki yeni nesiller de o kadar bilinçli olacak. Ülkemizin geleceği daha emin ellerde olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı