REKLAMI GEÇ

Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi kapılarını depremzedelere açtı

Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi kapılarını depremzedelere açtı

Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi’nde eğitime ara verildi, Kurum binası depremden etkilenen Adalet Bakanlığı personel ve yakınlarına kapılarını açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2023 Perşembe, 08:29

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından tüm yurdun adeta seferber olduğu bu süreçte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın talimatı ve Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yazısı ile Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesinde bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Hasan Erbil Personel Eğitim Merkezi’nde eğitime ara verildi.


Kurum binası depremden etkilenen Adalet Bakanlığı personel ve yakınlarına kapılarını açtı.
Depremzede misafirlerinin konaklama ve sağlık ihtiyaçları başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması için gayret gösteren kurum çalışanları afetten etkilenen çocuk misafirleri için de Personel Eğitim Merkezi’ndeki dersliklerden birini çocuk oyun alanına dönüştürdü.

Ana sınıfına dönüştürülen bu alanda kurumun yaptığı görüşmeler neticesinde Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nce görevlendirilen ana sınıfı öğretmenlerinin yanı sıra Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünden görevlendirilen uzman pedagog/oyun terapisti de görev alıyor. Böylece afetten etkilenen çocukların psikolojik olarak iyileşmelerine katkı sunuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı