REKLAMI GEÇ

HEM PİZZAYA HEM PASTAYA DOYDULAR

HEM PİZZAYA HEM PASTAYA DOYDULAR

Pizza Pizza’nın Denizli franchise işletmesini alan Ali Rıza Yücel, Bereketli Mahallesi’nde açtığı şubesini, özel günlere de açtı. İlk etkinlik ise ikiz kardeşler Simge ve Kıvanç Oran’ın 9. yaş günü kutlaması oldu. Doğum günü etkinliğinde buluşan minikler hem pastaya, hem de pizzaya doydular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 17:09

“Pizzacıda doğul günü olur mu?” demeyin. Denizli’de dört şubesi ile hizmet veren Pizza Pizza franchise işletmesini alan Ali Rıza Yücel, Bereketli Şubesi’ni kutlama etkinliklerine de açtı. Pizzacıda ilk doğum günü pastasını ise Simge –Kıvanç Oran kardeşler kesti. 

denizli-bereketli-pizza-dogum-gunu-ic

9. yaş günlerini Bereketli Pizza Pizza’da kutlayan Simge –Kıvanç Oran kardeşler, arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirirken, baba Şeref Oran, “Burası çocuklar için özel bir mekan. Oyun parkları ile birlikte alanın geniş olması da doğum günleri için çok müsait. ‘Pizzacıda doğum günü olur mu?’ demesinler oluyor” dedi.

denizli-bereketli-pizza-dogum-gunu-ic-1

Simge –Kıvanç Oran kardeşleri, 9.yaş günlerinde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Doğum günü etkinliğine katılan miniklere, doğum günü pastasının yanında pizza ikram edildi. Minikler burada eğlencenin tadını çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı