REKLAMI GEÇ

Honaz halkının çok sevdiği doktor kalp krizi geçirip öldü

Honaz halkının çok sevdiği doktor kalp krizi geçirip öldü

Honaz Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar görev yapan ve geçtiğimiz günlerde ataması Denizli merkeze yapılan Dr.Ayhan İçkin, kalp krizi geçirip öldü. Doktorun ölümü Honaz’da büyük üzüntü yarattı.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2017 Pazar, 13:39

Honaz’da uzun yıllar görev yapan ve vatandaşlar tarafından çok sevilen Dr. Ayhan İçkin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dr. Ayhan İçkin’in ölümü Honazlıları yasa boğdu.

Honaz Devlet Hastanesi’nde yıllarca görev yapan ve özellikle vatandaşlara gösterdiği yakınlık ile herkesin büyük sempati duyduğu Dr. Ayhan İçkin’in ataması kısa süre önce kent merzezine yapıldı.

Kalp krizi geçirdiği öğrenilen ve hayatını kaybeden Dr. Ayhan İçkin’in ölümü Honaz’da büyük üzüntüyle karşılandı. Ölüm haberini duyan bir çok vatandaş sosyal medyadan taziye mesajı yayınlarken, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da Dr. İçkin’in ölümünden dolayı yaşadığı üzüntüyü paylaştı. Devecioğlu, “İlçemizde uzun yıllardır görev yapan Dr. Ayhan İçkin’in vefatını üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Acıpayam Alaaddin Mahallesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazına katılmak isteyenler için, saat 11.00’de Honaz Belediye binamız önünden araç hareket edecektir’’ diye yazdı.

Dr. Ayhan İçkin’in cenazesi Acıpayam’ın Alaaddin Mahallesi’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı