REKLAMI GEÇ

Santral depolama sahasında yangın: 22 araç 35 personel saatlerce çalıştı

Santral depolama sahasında yangın: 22 araç 35 personel saatlerce çalıştı

Honaz’ın Kaklık Mahallesindeki bulunan biyokütle enerji santralinin depolama sahasında yangın çıktı. Yangın için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın 7 şubesi seferber oldu, 17 araç ve 35 personel ile müdahale edildi. Uzun uğraşların sonunda yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışması yürütüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2023 Salı, 14:08

Alınan bilgiye göre, Kaklık Mahallesi’ndeki Denizli Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi 6. Sokak’ta faaliyet gösteren biyokütle (atıklardan elektrik üretimi) enerji santrali için mısır sapı balyalarının depolandığı araziden duman çıktığını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Depolama sahasındaki yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Kaklık, Honaz Çardak, Akhan, Bahçelievler, Çal ve Baklan Şubelerinden ekipler müdahale etti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden 4 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan 1 iş makinası ve DESKİ’den 1 tanker olmak üzere 17 aracın sevk edildiği yangın bölgesinde 35 personel görev aldı.

Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Ekiplerin bölgedeki söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı