REKLAMI GEÇ

İşçi ve emekçi alanlarda olacak

İşçi ve emekçi alanlarda olacak

1 Mayıs İşçi ve Emekçilerin Bayramı etkinlikleri, saat 13.00’te Delikliçınar Meydanı’nda başlayacakve Ulus-Tokat Caddesi’nde devam edecek. 1 Mayıs’ta, DİSK, KESK, TMMOB, TTB ile Denizli’deki tüm emek ve meslek örgütleri, siyasi ve demokratik kitle örgütleri alanda olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2015 Cuma, 08:45

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB Denizli şubelerinin katılımı ile oluşturulan 1 Mayıs Tertip Komitesi tarafından organize edilen 1 Mayıs kutlamaları saat 13.00’te Delikliçınar Meydanı’nda başlayacak.

İstiklal Caddesi’nden yürüyüşe geçecek olan DİSK, KESK, TMMOB, TTB ile tüm emek ve meslek örgütleri, siyasi ve demokratik kitle örgütleri toplanma yeri olan Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü önünde buluşacak. Saat 14.00’te “Umut 1 Mayıs’ta, Umut 1 Mayıs Meydanında” sloganı eşliğinde Ulus-Tokat Kavşağı’na yürüyecek olan gruplar, saat 15.00’te mitinge katılacak.

BAYRAMYERİN’DE DE KUTLAMA VAR
Bazı sivil toplum örgütleri, 1 Mayıs’ı Bayramyeri Meydanı’nda kutlayacak. Aksiyon-İş Denizli Şubesi üyeleri, saat 09:35’te Atatürk Anıtı’na çelenk koyacak. Ardından Bayramyeri Meydanı’na geçecek olan grup, güvercin uçurma ve dumanla iletişim seremonisi gerçekleştirerek “Aşırana, Taşerona Hayır” diyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı