REKLAMI GEÇ

Kediyi kurtardı, “insanlık ölmemiş” dedirtti

Kediyi kurtardı, “insanlık ölmemiş” dedirtti

Akkonak Mahallesi’nde duyarlı bir vatandaş, “İnsanlık ölmemiş” dedirtecek örnek bir davranışa imza attı. Otomobilinin motor kısmına giren kediyi fark eden Murat Ercelep, önce itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye uzun uğraşlara rağmen kediyi çıkaramayınca, Ercelep çekici çağırdı, aracını servise götürdü ve burada kedi yavrusunu kurtardı. Ercelep, kediyi kurtarmak için yaptıklarını, “O da can taşıyor” sözleriyle özetledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 11:22

denizli-kedi-kurtarma-insanlik-olmemis-2Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi’nde 20 AUE 75 plakalı aracına binen ve bir süre yol alan Murat Ercelep, motor kısmından gelen kedi sesini fark edince hemen durdu. Aracını yol kenarına çeken ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden yardım isteyen Ercelep, kediyi ku
kurtarmak için tam anlamıyla seferberlik ilan etti.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarına rağmen kediye ulaşılamadı. Çabalar sonuçsuz kaldı, ancak Murat Ercelep’in kedi için yaptıkları asıl bundan sonra başladı. Kediyi o halde bırakmak istemeyen Ercelep, özel bir çekici çağırdı, aracını çekiciye yükleterek servise götürdü.

Burada servis görevlileri uzun süre çaba harcadıktan sonra kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Murat Ercelep sayesinde hayatı kurtulan kedi Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ve Beslenme Odağı yetkililerine teslim edildi.

denizli-kedi-kurtarma-insanlik-olmemis-1

Kedinin hayatını kurtarmak için imkanlarını seferber eden ve büyük çaba harcayan Murat Ercelep, “Kedi motor kısmındayken, hayatı tehlikedeyken bir şey yokmuş gibi davranamazdım. O da bir can” dedi.

Yorumlar

Kazım   -  Bağlantı 4 Mayıs 2016, 20:05

Helal olsun

öğrenci velisi   -  Bağlantı 4 Mayıs 2016, 15:02

Sizi bu davranışınızdan dolayı tebrik ve takdir ediyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı