REKLAMI GEÇ

KOAH hastasına hastanede doğum günü sürprizi

KOAH hastasına hastanede doğum günü sürprizi

“Moral; tedavinin vazgeçilmez bir parçasıdır” anlayışı ile yola çıkan Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Servisi çalışanları 1 aydır tedavi gören KOAH hastası 79 yaşındaki Harun Acur’a, kızı Sema Buhur’un da yardımıyla doğum günü sürprizi yaptı. Acur tedavi gördüğü odasında duygulu anlar yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2019 Perşembe, 15:39

KOAH hastalığı nedeniyle 1 aydır Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Harun Acur’a kızı Sema Buhur ve göğüs servisi çalışanları 79’uncu yaş günü için, doğum günü sürprizi yaptı. Doktorunun da katıldığı doğum günü sürprizi Harun Acur’a duygu dolu anlar yaşattı.

Doğum günü pastasına üflerken “Herkes için sağlık” dileğinde bulunan Harun Acur, “Bu sürpriz hayatımda ender yaşadığım mutluluklardan biri oldu. Herkesi biranda odada görünce biraz şaşırdım ama mutlu oldum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Acur’un sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esma Öztürk ise, 4 yıldır KOAH hastası olan ve akciğer sertleşmesi ile dirençli akciğer enfeksiyonu sebebiyle sık sık hastanede yatarak tedavi görmek zorunda kalan hastaya gerekli tedavinin gerçekleştirildiğini belirterek doğum günü kutlamasının kendisine büyük bir moral olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı