REKLAMI GEÇ

LUNA SİRKİ VE TAZEOĞLU İLE TERASPARK’TA 23 NİSAN

LUNA SİRKİ VE TAZEOĞLU İLE TERASPARK’TA 23 NİSAN

Luna Sirki ve Aşkın Yazarı olarak bilinen Kahraman Tazeoğlu, 23 Nisan’da Teras Park’ta olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2015 Çarşamba, 14:57

Dünya’nın en ünlü sirkleri arasında yer alan, gittiği her ülkede çok sevilerek ve büyük ilgi görerek “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisi” deyince akla ilk gelen isim olan Circo Luna, Teras Park’ta 17 Nisan’da başladığı gösterilerine devam ediyor.

23 Nisan coşkusunu Denizlilere doyasıya yaşatmak amacı ile geldiği ve 9 gün sürecek gösterilerinde Denizli halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan sirk, 23 Nisan’da da 3 gösteri ile her yaştan Denizlilileri bekliyor.
Afrika Jambo Show’dan palyaço ve sihirbaz gösterilerine kadar birbirinden farklı gösterilere ev sahipliği yapan sirkin en dikkat çekici gösterisini de Bengal Kaplanlarının heyecan verici gösterisi ve kafes içinde motor şov oluşturuyor. Her anı sürpriz ve heyecan dolu sirk başta çocuklar olmak üzere her yaştan insanın yüreğini ağzına getiriyor.

Sirk, ailece keyifli vakit geçirmek, müzik ve ışığın eşlik ettiği özel bir atmosferde, eşsiz yeteneklerin benzersiz gösterileriyle unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen herkesi 26 Nisan tarihine kadar Teras Park’taki gösterilerine bekliyor.

ic

AŞKIN YAZARI TERAS PARK’TA
Son zamanların en çok okunan Araz, Kıyısızlar, Bukre ve Yaralı kitaplarının yazarı Kahraman Tazeoğlu 23 Nisan Perşembe günü son kitabı Vazgeçtim ile okuyucuları ile bir araya gelecek. Sosyal medyada da çok fazla sayıda takip edilen yazar şiir dinletisi ile de sevenleriyle buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı