REKLAMI GEÇ

Meclis yok ama 6 ayda 1 toplanıyorlar

Meclis yok ama 6 ayda 1 toplanıyorlar

Büyükşehir Yasasıyla birlikte kapatılan İl Genel Meclisi’nin 19 ve 20’nci dönem üyeleri, her 6 ayda bir toplanıp nostalji yapıyor. Farklı siyasi partilere mensup İl Genel Meclisi’nin eski üyeleri, 4. buluşmalarını Tavas’ta gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2016 Pazar, 09:00

Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasıyla feshedilen İl Genel Meclisi’nin 19 ve 20’nci dönem üyeleri toplantılarını sürdürüyor. Eski İl Genel Meclisi üyelerinin bazıları belediye başkanı ve belediye meclis üyesi olarak siyasette yoluna devam ederken, bazıları da aktif siyasetten çekilmelerine rağmen, her 6 ayda bir toplanarak, bir geleneği yaşatmaya çalışıyor.

denizli-tavas-il-genel-meclis-uyeleri-nostalji-yapti-ic

TAVAS’TA BİRARAYA GELDİLER
İl Genel Meclisi 19 ve 20’inci dönem üyeleri Tavas’ta bir araya geldi. Yerel seçimlerin ardından 4. kez toplanan meclis üyeleri ilk toplantılarını Acıpayam’da gerçekleştirmişti.  Üyeler, 4. toplantılarını  ise Tavas’ta yaptı.

GÜRLESİN GELENEĞİ BOZMADI
İl Genel Meclisi’nin son başkanı olan ve Pamukkale Belediye Başkanı olarak siyasete devam eden Hüseyin Gürlesin, bu kez de geleneği bozmadı ve toplantıya katıldı. Başkan Gürlesin, “Denizli İl Genel Meclisimizde 19 ve 20. dönemde görev yapmış üyelerimizle geleneksel hale getirdiğimiz buluşmamızı Tavas ilçemizde gerçekleştirdik. Meclis üyesi arkadaşlarımızla eski günleri yâd ettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı