REKLAMI GEÇ

Minik hastaların hayalleri gerçek oldu

Minik hastaların hayalleri gerçek oldu

Rukiye Urhan Anaokulu öğretmen ve velileri, “Benim Oyun Arkadaşım Olur Musun” sloganıyla, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti. Çocuk Hematoloji Bölümünde tedavi gören çocuklara hediyeler veren anaokulu öğretmen ve velileri, çocukların yüzünü güldürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2017 Perşembe, 17:26

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan, ‘Değerler Eğitimi Projesi’ kapsamında, Rukiye Urhan Anaokulu öğretmen ve velileri Çocuk Hematoloji Bölümünü ziyaret etti.

“Benim Oyun Arkadaşım Olur Musun” sloganıyla, yola çıkan anaokulu öğretmen ve velileri, tedavi gören çocukların hayallerindeki oyuncakları hediye etti.

Rukiye Urhan Anaokulu yetkilileri, etkinliğin amacının topluma karşı sorumluluk bilincini kazandırmak, öğrenciler ve ailelerinde lösemi hastalığı ile ilgili farkındalık yaratabilmek olduğunu belirterek, öğrencilerin hastaneyi ziyaretlerinin uygun olmaması nedeniyle katılamadığını söyledi.

Minik öğrencilerle hediyelerin paketlenmesi sırasında çekilen fotoğraflar, oyun arkadaşlarına bir anı olması ve kendilerini hatırlamaları için verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı