REKLAMI GEÇ

Minik Nebahat SMA hastalığına yenik düştü

Minik Nebahat SMA hastalığına yenik düştü

Kas hastalığı olan SMA’ya yakalanan bir yaşındaki Nebahat Akpınar kurtarılamadı. Daha önce iki çocuğunu da aynı rahatsızlık nedeniyle kaybeden Akpınar Ailesi’nin çabaları sonuç vermedi. Minik Nebahat, doğum gününe bir kaç gün kala hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2016 Pazartesi, 14:30

Çardaklı Akpınar Ailesi’nin SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası 1 yaşındaki kızları Nebahat kurtarılamadı. Daha önce iki çocuğunu aynı hastalıktan kaybeten Akpıran Ailesi, 3. kez büyük bir acı yaşadı.

TEDAVİ İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR
İki çocuğunu SMA hastalığı nedeniyle kaybeden, üçüncü çocukları da geçtiğimiz yıl Ağustos ayında aynı rahatsızlıkla dünyaya gelen Levent Akpınar, Nebahat adını verdikleri yavrularını yaşatabilmek için her yolu denedi.

Denizli-Ankara arası mekik dokuyan, bir umut diyerek bir çok hastanenin kapısını çalan, çare olarak gösterilen aşının tedarik edilmesi için siyasilerden yardım isteyen Levent Akpınar ve ailesinin çabaları sonuçsuz kaldı.

GECE FENALAŞTI, SABAH HAYATINI KAYBETTİ
SMA hastalığının pençesinde kıvranan ve 6 ay yaşayabileceği söylenen minik Nebahat, yaşını doldurmasına birkaç gün kala, dün gece fenalaştı. Minik Nebahat kurtarılamadı ve sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

ÇARDAK’TA TOPRAĞA VERİLDİ
Doğum gününe 4 gün kala hayatını kaybeden Nebahat Akpınar, öğle vakti Çardak’ta kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı