REKLAMI GEÇ

Mültecilere iftar yemeği verildi

Mültecilere iftar yemeği verildi

Denizli AB Bilgi Merkezi, 20 Haziran Dünya Mülteci Günü dolayısıyla mültecilerin yaşadıkları çevredeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile kaynaşmalarını sağlamak amacıyla iftar yemeği verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 13:56

Türkiye’deki AB Bilgi Merkezleri Ağı, mültecileri ve onlara ev sahipliği yapan topluluklara yönelik olarak 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla, bilgi merkezlerinin bulunduğu 20 ilde iftar yemeği düzenledi.

İftar programının düzenlediği illerden birisi de Denizli oldu. Denizli Sanayi Odası bünyesinde AB Türkiye Delegasyonu mali desteğiyle faaliyet gösteren Denizli AB Bilgi Merkezi’nin verdiği iftar yemeği, Bahçelievler Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirildi. “Mülteci dostlarla iftar programı”na bu çevrede oturan vatandaşlar ile çeşitli ülkelerden Türkiye’ye gelen ve Denizli’ye yerleştirilen mülteciler davet edildi.

Muhtarlık aracılığıyla yapılan davete az sayıda mültecinin katıldığı gözlenirken, çocuklar AB Bilgi Merkezi’nin hediye ettiği kitapları birlikte okuyup, yap-boz oyunlarıyla eğlendi.

denizli-ab-multecilere-iftar-yemegi-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı