REKLAMI GEÇ

Nalan Kaynak yılın annesi seçildi

Nalan Kaynak yılın annesi seçildi

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK), okumaya istekli çocuklara yönelik çalışmaları ve desteklerinden dolayı Nalan Kaynak’ı “Yılın Annesi” seçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:18

İhtiyaç sahibi ailelere her gün iki öğün yemek sağlamak üzere hizmet veren PASVAK’ın Zeytinköy’deki aşevinde düzenlenen Anneler Günü kahvaltısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

2. AŞEVİ AÇILACAK
Hayırseverlere desteklerinden, kahvaltıda bulunanlara katılımlarından dolayı teşekkür eden PASVAK başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, ‘’Veren elin alan eli görmediği Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nda, çok güzel işler yapıyoruz. Her gecen gün ulaştığımız aile sayısı artıyor. Hiçbir kuruma bağlı olmadan, sadece hayırseverlerin desteği ile yürüttüğümüz bu yardım merkezi Türkiye’de tektir. Hizmet ağını genişletebilmek için Merkezefendi sınırlarında ikinci bir aşevi yapacağız” dedi.

YILIN ANNESİ’NE TEŞEKKÜR
Bu arada, Okumaya İstekli Çocuklar Derneği’ndeki çalışmalarından dolayı Nalan kaynak, PASVAK tarafından “Yılın Annesi” seçildi. PASVAK Başkanı Prof. Dr. Topuz, Kaynak’a plaket ve çiçek vererek kutladı.

Nalan Kaynak da “Yılın annesi” seçilmekten duyduğu mutluluk ve onuru dile getirerek, “Çok heyecanlıyım. İçinde yasadığımız topluma karsı ödevlerimizi yapmak için çabalıyoruz. PASVAK’da bu anlamda örnek bir kurum” diye konuştu.

denizli-okumaya-istekli-cocuklara-yardim-eden-nalan-kaynak-yilin-annesi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı