REKLAMI GEÇ

ÖNCE YOLLAR AÇILACAK SONRA TAHLİYE

ÖNCE YOLLAR AÇILACAK SONRA TAHLİYE

Bozdağ’da mahsur kalan 100 kişiyi kurtarmak için harekete geçildi. Vali Hasan Karahan; “Yollar açıldıktan sonra vatandaşların tahliyesi en uygun ve en sağlıklı şekilde yapılmaya başlanacak”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 22:22

DENİZLİ (AA) – Denizli Valisi Hasan Karahan, fırtına ve tipi nedeniyle bazı vatandaşların kayak merkezinde mahsur kaldığını bildirdi.

Vali Karahan, AA’ya yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini arttıran fırtına ve tipi dolayısıyla Denizli Kayak Merkezi’ne ulaşımı sağlayan yolların kapandığını söyledi.

Kayak yapmak için merkeze giden bazı vatandaşların, yolların kapanmasından dolayı mahsur kaldığını aktaran Karahan, şunları kaydetti:

“Şu ana kadar can ve mal kaybı yok. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Yollarda mahsur kalan araçların tahliye işlemlerine başlandı. Mahsur kalanlar, sosyal tesislerde uygun bir şekilde bekletiliyor. Yollar açıldıktan sonra vatandaşların tahliyesi en uygun ve en sağlıklı şekilde yapılmaya başlanacak”

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 25 Ocak 2019, 22:36

Ben Çakmak Mahallesinde oturuyorum, burada çok güçlü rüzgarlar var, bazı şeyler uçuşuyor olduğuna bakılırsa orada nasıldır düşünemiyorum. (Haberi NTV’de okudum hemen buraya geldim detaylı haber için 🙂 )

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı