REKLAMI GEÇ

Ornaz Vadisi’nde güz renklerine yolculuk

Ornaz Vadisi’nde güz renklerine yolculuk

Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu bu hafta Başkarcı Dağı’nın kuzey eteklerindeki Ornaz Vadisi ve şelaleler bölgesine yürüyüş düzenledi. Yürüyüşte bölgenin renkli güzellikleri katılımcılara doyumsuz saatler yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2014 Pazartesi, 12:56

Karcı Dağı’nın eteklerinde kurulu Başkarcı Mahallesi’nin batı kısmında yer alan “Ornaz Vadisi” yılın her mevsimi güzellikleriyle ziyaretçilerini şaşırtan bir bölge. Bu mevsimde güz renklerine bürünen vadi küçük derecikler ve onların akış güzergahında oluşan minik şelalecikler, sararmış yapraklar, mantarlar ve hatta yeni açmaya başlayan Çuha çiçekleriyle yürüyüşe katılanlar başka bir zaman diliminde yaşar gibiydiler.

ic-3

Dere kenarında yapılan sabah kahvaltısının ardından dereleri aşıp tepeler tırmanan katılımcılar; doğanın güzelliklerini izleyerek öğle saatlerinde yine başka bir dere kenarında yemek molası verip hem dinlendi, hem de öğle yemeklerini yediler. Gezi ve yürüyüş etkinliğine katılanlar mola sonrası dönüş yoluna girerek akşam saatlerinde tatlı yorgunlukla evlerinin yolunu tuttular.

ic-2

Başkarcı bölgesi dağları ve vadileri ulaşımın kolay olması ve zaman kaybı yaşanmaması nedeniyle hemen her mevsim gezilip görülebilmesi dolayısıyla yoğun ziyaretçi alan doğa parçalarından birisi olarak biliniyor.

ic-1

Denizlinin gizemli güzelliklerine yolculuklar yapmayı sevenlerin kolay ulaşıp hoş zamanlar geçireceği Karcı Dağı eteklerindeki diğer vadilere de bundan sonra Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu olarak etkinlik düzenleyeceklerini belirten Zeki Akakça, “Bize katılıp farklı zaman geçirmek isteyenleri etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Hüseyin Alkan   -  Bağlantı 17 Mayıs 2018, 00:31

Merhaba
Ben Denizli’de oturuyorum, ben de bu doğa yürüyüşlerine katılmak istiyorum. Nasıl katılabilirim ve sizinle nasıl iletişime geçebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı