REKLAMI GEÇ

Paris’te ölüm sessizliği

Paris’te ölüm sessizliği

Fransa’nın başkenti Paris’te ölüm sessizliği… Eş zamanlı düzenlenen silahlı ve bomalı saldırılarda, kimi kaynaklara göre 127, kimi kaynaklara göre 153 kişi hayatını kaybederken, günün 24 saati insan ve araçların sel gibi aktığı Paris’in ünlü Champs Élysées Bulvarı bile bomboş kaldı. Denizlili Kenan Öztürk, terk edilmiş kent havasındaki Paris’i Denizlihaber.com için fotoğrafladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2015 Cumartesi, 15:16

Fransa’da 2. Dünya Savaşı’ndan sonra gerçekleştirilen en kanlı saldırı, Stade de France yakınlarında ve yüzlerce kişinin müzik akşamı için gittiği Bataclan konser Salonu’nda meydana geldi. IŞİD’in üstlendiği saldırı Fransa’nın 11 Eylül’ü olarak adlandırılırken, dün akşam yaşanan korku, Paris’i adeta sessizliğe gömdü.

kanli_saldiri_sonrasi_paris-ic7

Gündüz gece insanların gezdiği Champs Élysées Bulvarı, Paris’in ünlü cafelerinin yer aldığı bulvar ve meydanlar, çok sayıda bulvarın kesiştiği nokta olan Étoile Anıtı (Zafer Takı) ve çevresinde adeta in cin top oynadı.

KENAN ÖZTÜRK DENİZLİHABER İÇİN FOTOĞRAFLADI
Saldırının şokunu henüz atamayan Fransa’da insanlar evlerine hapsolmuş durumda. Ancak savaş durumunda görülebilecek Paris’in bu halini Kenan Öztürk, Denizlihaber.com için fotoğrafladı. Boş kalan bulvar, cadde ve meydanları gezen Öztürk, yaşanan korkuyu “Cumartesi günleri 40-50 metre genişliğinde kaldırıma sahip Champs Élysées Bulvarı’nda zor yürürsünüz. Ama bugün boş kaldı” sözleriyle ifade etti.

ANONS

BİRKAÇ TURİST VE GÜVERCİNLERE KALDI
Paris’te yerel saat 10.30’da fotoğraf çekimini gerçekleştiren Öztürk, “Champs Élysées Bulvarı ile Étoile Anıtı çevresinde birkaç turist dışında kimse yoktu. Bir de meydanın konukları güvercinler” diyerek, Parislilere hakim olan havayı aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı