REKLAMI GEÇ

PASVAK 42 çocuğu sünnet ettirdi

PASVAK 42 çocuğu sünnet ettirdi

Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK), maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları toplu sünnet töreni düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 15:38

Maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım amacıyla kurulan PASVAK, düzenlediği törenle maddi durumu iyi olmayan 42 çocuğu sünnet ettirdi. PASVAK binasındaki törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ile sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, törende yaptığı konuşmada, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları mutlu etmenin verdiği duyguyu belki de başka yerde bulamıyoruz. PASVAK yıllardır eğitim ve sağlık alanında yaptığı güzel ve anlamlı çalışmalarla her zaman ön plana çıkıyor. Sünnet şöleninde de çocukları mutlu ettikleri için teşekkür ederim. Bu konularda üzerimize düşen ne varsa yapmaya biz hazırız” dedi.

Faaliyetleriyle ilgili bilgi veren PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ise, “PASVAK olarak geçmişte olduğu gibi günümüzde de yardımlaşmanın öneminin büyük olduğunu düşünüyoruz. Çocuklarımızın sünnet törenini yaparak onları bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Çocuklarımızın heyecanı bizleri de mutlu ediyor. Bundan sonra da PASVAK olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

denizli-pasvak-toplu-sunnet-soleni-icTörende, PASVAK bağışlarıyla yardım eden kişi ve kuruluşlara da plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı