REKLAMI GEÇ

PAÜ Öğrencilerinden Anlamlı Proje

PAÜ Öğrencilerinden Anlamlı Proje

Pamukkale Üniversitesi ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Denizli-Merkezefendi Karahasanlı İlkokulu ve Karahasanlı Ortaokuluna kitap, kırtasiye ve spor malzemeleri bağışı projesi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2020 Pazartesi, 18:02

PAÜ’lü öğrenciler anlamlı bir projeye imza attı. Öğrenciler Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Denizli-Merkezefendi Karahasanlı İlkokulu ve Karahasanlı Ortaokulu’na kitap, kırtasiye ve spor malzemeleri bağışı projesi gerçekleştirdi.

Ders ve proje sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik koordinatörlüğünde, güz dönemi boyunca farklı kurum, kuruluş ve kişilerden toplanan kitaplar, kırtasiye ve spor malzemeleri Karahasanlı İlkokulu ve Karahasanlı Ortaokuluna teslim edildi.

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi. Zekeriya Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Pamukkale Üniversitesi olarak öğretmen adaylarını toplumsal duyarlılığı artmış ve sorunlara çözümcü yaklaşımlar getiren bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken, “Daha önce Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ilk olarak, gönül köprüsünü batıdan doğuya yaptığımız kitap bağışı ile başlattık. Van İpekyolu ilçesi Erçek Yaşam Merkezine 14 koli kitap ve sonrasında da Denizli Cankurtaran Ortaokuluna Z-Kütüphane kazandırdık. Projemizin amacına ulaştığını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı