REKLAMI GEÇ

PAÜ’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

PAÜ’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde PAÜ bünyesinde görev yapan tüm kadınların gününü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2019 Cuma, 17:25

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, tüm kadın çalışanlara çiçek takdim etti.

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Resim-İş Eğitimi 4. sınıf öğrencilerinin kadın temalı çalışmalarından oluşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Resim Sergisi’nin açılışına katılan Rektör Bağ, öğrencilerden eserleri ile ilgili bilgi aldı. Sergiye katılan tüm kadın akademik ve idari personel ile öğrencilere çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Rektör Bağ, öğrenciler ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak sergide; Hüseyin Birtürk, Harun Sargın, Sena Sarıoğlu, Cevad Koçak, Okan Gökdal, Kübra Şen, Yeliz Tatlı, Samet Çancılar, Özgür Yaşkeçeli, Özge Eren, Nihal Gülcan, Ayyüce Karataş, Esra Zenginol, Tuba Özarslan, Gülendam Girgin, Fadime Bilgen, Ayşe Aydoğmuş’un eserleri yer aldı.

PAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ KADIN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Fakülte’de çalışan bölüm sekreteri, memur ve hizmetlilerden oluşan kadın personelini unutmayarak idari bölümde çalışan kadınlara meme kanseri erken tanı kontrolü ve kuaför hizmeti sağladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlara yönelik küçük bir paylaşımda bulunmak istediklerini belirten Prof. Dr. Can, “Kadınlar; halkın en fedakâr, çalışkan ve üreten bireyleridir. Aile başta olmak üzere eğitim, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasında önemli bir yere sahiptir. Bu bilinçle bizlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın personelimize küçük bir jest yapmak istedik. Meme kanserinin en çok rastlanan kanser türü olduğunu, erken tanının ise büyük önem taşıdığını biliyoruz. O nedenle Fakültemiz idari bölümde çalışan tüm kadınları erken tanı için kontrole yönlendiriyoruz. Ayrıca, kadın personelimize kuaför hizmeti sağlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı