REKLAMI GEÇ

PAÜ’de yeni kafe açılışa hazır

PAÜ’de yeni kafe açılışa hazır

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, düzenleme çalışmaları tamamlanan ve kısa süre içinde hizmete girecek olan yeni kafede incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2017 Cumartesi, 10:54

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri’ne ait yeni kafenin hazırlıkları tamamlandı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, modern dizaynı ile dikkat çeken kafenin açılışına kısa süre kala kurmayları ile birlikte inceleme yaptı.

İnceleme gezisinde PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Şenay, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, çok sayıda fakülte dekanı ve daire başkanları ile birlikte PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmeleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nuri Avşarlıgil eşlik etti.

Rektör Bağ, PAÜ’nün ‘7/24 Yaşayan Kampüs’ niteliğinde olmasını hedeflediklerini belirterek, PAÜ personeli ve öğrencilerinin vakit geçirebilecekleri nezih bir ortamda, uygun fiyatlarla hizmet verecek olmanın memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı