REKLAMI GEÇ

Pideciden darbe tepkisi

Pideciden darbe tepkisi

FETÖ yandaşlarının 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından ülke genelinde protestolar sürüyor. Vatandaşlardan bazıları meydanlara çıkarak darbeye karşı tavrını ortaya koyuyor, bazıları da sosyal medya üzerinden paylaşımlar ile tepsini dile getiriyor. Denizlili pideci Şahin Kokur da farklı bir şekilde “darbeye hayır” dedi. Pide üzerine “Darbeye Hayır” yazan Şahin Kokur, dikkatleri üzerine çekti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2016 Pazartesi, 14:48

Türkiye 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü yanlısı bir grup asker tarafından yapılan darbe girişimine büyük tepki gösterdi. 15 Temmuz’dan itibaren her akşam alanlara çıkan vatandaşlar milli iradenin yanında, cuntanın karşısında olduklarını ifade etti.

Denizli’de pidecilik yapan 45 yaşındaki Şahin Kokur ise gerçekleştirdiği protesto ile dikkatleri üzerine çekti. Serinhisar’da bulunan dinlenme tesislerinde kebap, pide ve ekmek üretimi yapan işletmede çalışan Kokur, pidenin üzerine “Darbeye hayır”, ve “Vatan Bölünmez” yazdı.

Yaptıkları bu eylemin çalışma arkadaşları ile ortak fikirleri olduğunu belirten Kokur, “Darbeyi protesto etmek için bu yolu seçti. Çok da dikkat çekti. Sabah yaptığımız pideleri akşama kadar çalışma alanımızda sergiledik. Tüm müşterilerin takdirini topladı” dedi.

denizli-pideci-darbeye-hayir-pidesi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı