REKLAMI GEÇ

Rektör Bağcı’dan anneye son görev

Rektör Bağcı’dan anneye son görev

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında vefat eden annesi Huri Bağcı, gözyaşları içinde toprağa verildi. Rektör Bağcı, tabutunu omuzunda taşıyarak annesini son yolculuğuna uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 18:01

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın annesi Huri Bağcı, bir süredir tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastenesi’nde dün akşam organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Annesinin ölüm haberini uluslararası bir fuar için gittiği Kuveyt’te öğrenen Rektör Bağcı, acilen uçakla Denizli’ye döndü. Huri Bağcı için bugün öğle vakti Yüreğil Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Bağcı’nın çok üzgün olduğu gözlenirken, cenaze törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Ak Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, ilçe belediye başkanları, Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı fakültelerin dekanları, öğretim üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ın kıldırdığı namazın ardından helallik alındı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, daha sonra annesinin tabutunu omzunda taşıyarak Yüreğil Mahallesi Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlayıp, taziyeleri kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı