REKLAMI GEÇ

Sadık Emre’siz 1 yıl geçti

Sadık Emre’siz 1 yıl geçti

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) eski Başkanı, Seyran Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizlihaber.com yazarlarından Sadık Emre Çaputçu, aramızdan ayrılalı bir yıl oldu. Başarılı genç işadamını unutmayan dostları, ölüm yıldönümünde onu sevgi ve özlemle anıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 09:45

Yakalandığı lenfomayı ikinci kez yenmesine rağmen, kaptığı enfeksiyon nedeniyle yorgun düşen bedeni daha fazla direnemeyen Sadık Emre Çaputçu, geçen yıl 7 Haziran’da 36 yaşındayken vefat etmiş, Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlanmıştı.

İşadamı kimliği dışında kendine özgü üslubuyla Denizlihaber.com’daki yayınlanan yazılarıyla da dikkati çeken Sadık Emre Çaputçu, bir okuyucu kitlesi oluşturmuştu.

SIKI BİR STK’CIYDI
Seyran Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’deki yoğun çalışma temposuna rağmen sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Çaputçu, DEGİAD’a 2007 yılında üye oldu ve iki yıl sonra başkanlığa seçildi.

Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği Sevindik Birimi’nin kurucuları arasında yer alan genç işadamı, Zafer Gönenç’in il başkanlığı döneminde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği de yaptı.

Sadık Emre Çaputçu, evli ve bir çocuk babasıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı