REKLAMI GEÇ

Şehide son görev

Muğla Dalyan’da Jandarma´ya ait sürat teknesinin alabora olmasıyla şehit düşen Denizlili Jandarma Astsubay Remzi Avcı, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2007 Pazartesi, 01:00

Muğla’nın Dalyan Beldesi’nde önceki gün meydana gelen olayda şehit düşen Denizlili Astsubay Remzi Avcı, Yeni Camide düzenlenen törenin ardından memleketi Acıpayam’a bağlı Alaaddin Beldesi’nde toprağa verildi. Yeni camideki cenaze törenine Vali Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Evli ve bir çocuk babası Astsubay Remzi Avcı’nın 6 yaşındaki oğlu Osman Avcı ise cenaze töreni boyunca ağladı. Astsubay’ın eşi Dilek Avcı ise sağlık görevlileri tarafından verilen sakinleştirici ilaçlarla ayakta durabildi. Oğlunun şehit düştüğüne bir türlü inanamayan anne İkbal Avcı ise cenaze töreninde sinir krizleri geçirdi. Cenaze namazının ardından Şehit Astsubay Remzi Avcı’nın naaşı top aracına konularak toprağa verilmek üzere Acıpayam’a bağlı Alaaddin Beldesi’ne gönderildi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı