REKLAMI GEÇ

Serinhisar yakınlarında kamyon paramparça oldu

Serinhisar yakınlarında kamyon paramparça oldu

Denizli-Antalya karayolunda trafik kazası… Serinhisar yakınlarında yağış nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu meydana geldiği bildirilen kazada, kamyon parçalandı. Sürücü ise kazayı yaralı olarak atlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 18:24

Yine Denizli-Antalya karayolu, yine trafik kazası… Son aylarda sık sık trafik kazalarının meydana geldiği karayolunda, yeni bir kaza yürekleri hoplattı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, kamyon kontrolden çıkarak tarlaya uçtu.

serinhisar-kamyon-kazasi-ic

Kamyonun ön tarafının parçalandığı, tekerleklerinin koptuğu kazada sürücü yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Serinhisar Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Yorumlar

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 02:25

çok yoğun bir tozuma yaptığıda bir gerçektir.Bu tozlarda asfalt yüzeyinde özellikle yaz aylarında meydana gelen yağışlarda,kayganlığın nedenidir.

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 02:23

Antalya hattı,muğla hattı bir turizm güzergahıdır.trafik son derece yoğundur.İlgili mıcır tesislerinde etkin bir denetim,ve şoför personelin eğitimiyle bu ve benzeri kazalar önlenebilir.Ayrıca bu bölgedeki mıcır tesislerinin,üretim esnasında;

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 02:19

esnasında(denizli veya Antalya yönü.)tozumadan mütevellit,partikullerin asfalt yüzeyine taşınması,yapışması ve herhangi bir yağışta,ilk yağış esnasında asfalt yüzeyinde kayganlık oluşturmasıdır.Etkin tedbir ve denetim olmazsa bu kazalar devam eder.

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 02:15

Bu güzergahda beton ve asfalt santrallerine mıcır üreten tesisler var.Ve bu tesislere yoğun bir kamyon giriş çıkışı mevcut.Yolun kayganlaşmasına neden olan etmenlerden biride bu kamyonların ocak çıkışlarında,tekerlekleriyle ve her iki yöne taşıma;

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı