REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli minik misafirlerini ağırladı

Sevgi Eli minik misafirlerini ağırladı

Saime Aslan Anaokulu öğrencileri, kullanmadıkları eşya ve oyuncaklarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarına dağıtılmak üzere Denizli Belediyesi Sevgi Eli’ne bağışladı. Sevgi Eli’ni de gezen minik öğrenciler, yardım organizasyonu hakkında da bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 15:05

Hayırseverlerin bağışlarını, binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran Sevgi Eli’ne en anlamlı desteklerden biri de Saime Aslan Anaokulu öğrencilerinden geldi. Öğretmenleriyle birlikte Sevgi Eli Mağazalarını ziyaret eden öğrenciler kullanmadıkları eşyaları görevlilere teslim ederek sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmiş oldu. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Saime Aslan Anaokulu Müdürü Halil Elmas ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız da katıldı.

KENDİLERİ KÜÇÜK, YÜREKLERİ BÜYÜK
Ziyaret kapsamında Sevgi Eli Mağazalarını gezdirerek öğrencileri bilgilendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “Minik yavrularımızın böyle bir işe girişmeleri gurur verici bir duygu. Minik çocuklarımızın boyları küçük ama yürekleri çok büyük. Sevgi Eli kurulduğu günden bugüne birçok hayırseverin yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yardıma ihtiyacı olanla yardım etmek isteyenleri Sevgi Eli’nde buluşturmaya devam ediyoruz. Bizi biz yapan manevi değerlerimiz var. Bunların başında da paylaşmak gelir. Çocuklarımıza ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Merhamet ve yardımlaşma duygusuyla yola çıkan ve böyle anlamlı bir yardıma vesile olan minik yavrularımızı yürekten kutluyor, onların bu davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.

10 BİN AİLEYE YARDIM YAPILDI
Kurulduğu günden buyana gönüllülük esasına dayalı çalışma yapan Sevgi Eli’nin ortalama 10 bin aileye yardım yaptığını kaydeden Gökoğlan, “Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve Eşi Ayşen Zeybekci tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve Eşi Berrin Zolan’ın da katkıları ile büyümesini sürdüren Sevgi Eli merkezdeki çalışmalarını ilçelerimize ve beldelerimize de taşımaya, ihtiyaç sahibi vatandaşımız nerede olursa olsun ulaşmaya devam ediyor. Giyim’den eşyaya kadar birçok ürün hayırseverlerimizin ve duyarlı vatandaşlarımızın destekleri ile ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılıyor. Bu güne kadar ortalama 10 bin ailemize el uzattık. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı