REKLAMI GEÇ

Sevgiyi hayvanlardan öğrenin

Sevgiyi hayvanlardan öğrenin

Son günlerde insanlığımızı sorgulatan hayvanlara yönelik şiddet olayları tepki çekerken, bir kedi ile köpeğin dostluğu “Sevgiyi onlardan öğrenin” dedirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2018 Cuma, 10:53

Son günlerde insanların hayvanlara yaptığı eziyetleri içimiz sızlayarak takip ediyoruz. Denizli’de yaşanan hayvanlara yönelik vahşet, Türkiye genelinde benzer insanlık dışı olaylar insanlığımızın sorgulanmasına yol açıyor.

Ancak, yine hayvanların boş rolde olduğu bazı görüntüler ise içimizi ısıtıyor. Tıpkı Golden Retriever cinsi Afacan adındaki köpek ile Zeytin’in verdiği bu fotoğraf gibi.

Hurşit Nelik’in sahibi olduğu Yeşil Doğa Tenis Kulübü’nün sakinlerinden olan Afacan ve Zeytin, insanlara insanlık dersi veriyor, sevgiyi gösteriyor.

Toplumdaki kedi-köpek düşmanlığı algısının aksine çok güzel dostluk örneği sergileyen bu ikili, tenis kulübüne gelenlerin de gözdesi.

Gün boyu koşup oynamanın verdiği yorgunlukla çimlerin üzerine uzanan Afacan’ın kucağına kıvrılıp uyuyan Zeytin’in ortaya koyduğu bu tablo, “Sevgiyi onlardan öğrenin” dedirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı