REKLAMI GEÇ

SILA’YA HASRETLER

SILA’YA HASRETLER

Biri, Denizli’nin yakın siyasi tarihindeki önemli isimlerinden, diğeri Sezen Aksu ile birlikte bestelediği “SILA” isimli dizi müziği ile ün yapan, çıkardığı albümle gençlerin kalbini çalan genç popçulardan. DYP eski il başkanı Şükrü Gençoğlu ve şöhreti yakalayan kızı Sıla, birbirlerini ancak etkinliklerde görebiliyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2008 Pazartesi, 00:00

Ulusal bir televizyon kanalında ilgiyle izlenen Sıla dizisinin beğenilen müziğinin mimarlarından başarılı şarkıcı Sıla, Denizlili hayranlarıyla bir araya geldi.

Sevenleriyle hem mini bir sohbete katılan hem de son albümünü imzalayan Denizlili şarkıcı Sıla, şöhretinin ardından ilk kez memleketine geldi.

DYP eski il başkanlarından Şükrü Gençoğlu eşi Ömür Gençoğlu ve müzik alanında başarıyı yakalayan kızları Sıla, gelen şöhretin ardından özlemeyi de öğrendi.

Kızları Sıla’nın yoğun temposu nedeniyle yüzüne hasret kalan Gençoğlu çifti, aylar sonra Denizli’de gerçekleştirilen imza kampanyası sayesinde hasret giderme şansı buldu.

“Power Türk Müzik Ödüllerinde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülü alarak yalnızca ailesinin değil tüm Denizlilerin göğsünü kabartan genç sanatçı ile Gençoğlu çifti bundan bir buçuk ay önce İzmir’de düzenlenen konser sayesinde bir araya gelmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı