REKLAMI GEÇ

Soroptimistler Dünya Kadın Hakları için toplandı

Soroptimistler Dünya Kadın Hakları için toplandı

Denizli Soroptimist Kulübü üyeleri “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” başlığı altında yapılan bir etkinlikle TED Koleji’nde buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2019 Pazar, 12:52

Denizli Soroptimist Kulübü üyeleri TED Koleji’nde düzenledikleri bir etkinlikle Kadına Yönelik Şiddete “Hayır” dedi. Dünya Kadın Hakları Günü’nün anlamına özel düzenlenen etkinliğe Denizli Soroptimist Kulübü başkanı sayın Nihal Güngör Kılınç, Denizli Kadın Haklarını Koruma Derneği başkanı sayın Nurten Karakış, Ertuğrulköyü Cumhuriyet Kadınları Korosu kurucusu ve koro şefi sayın Şükran Akdeniz , “Umutlu Bir Hikaye” belgeselinin yönetmeni sayın Jale İncekol ve Ertuğrulköyü Cumhuriyet Kadınları Koro üyeleri ile öğrenciler katıldı.

TED öğrencileri Taha Arda Çokak ve Nadide Asya Erdoğan’ın sunumunu üstlendiği etkinlikte, Cumhuriyet Kadınları Korosu’nun kuruluş hikayesinin anlatıldığı “Umutlu Bir Hikaye” belgeselinin izlenmesi ile duygu dolu anlar yaşandı.

Ardından Ertuğrulköyü Cumhuriyet Kadınları Korosu, Şükran Akdeniz şefliğinde sahne aldı. Müzik,dans ve şiirin bir arada olduğu konser konukları büyüledi. Etkinlikte kültürel etkinliklere ulaşma imkanı olmayan kadın gruplarını bir araya getirerek, kadınların kendi güçlerinin ve yapabileceklerinin farkına varmalarını sağlamanın amaçlandığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı