REKLAMI GEÇ

SPA’da kalitenin adı: Ottoman SPA

SPA’da kalitenin adı: Ottoman SPA

“Dinlenmiş ruhlar hayata farklı gözlerle bakarlar” sloganıyla yola çıkan Ottoman SPA, Denizli’ye hak ettiği kaliteyi 23 Mart 2016’dan beri Hacıkaplanlar Mahallesi, Atatürk caddesi, Kaplanlar Cami Karşısı’ndaki 650 m2 2 katlı binasında sunuyor. Denizlilileri kaliteli SPA ile buluşturan Ottoman SPA’da 8 normal ve 2 VİP odası bulunuyor. Uzman 10 kişilik profesyonel hizmet veren Ottoman SPA’da geniş ve modern bir bekleme salonu, bahçesi bulunuyor. Ottoman SPA, Denizli ve Uşak’ta verdiği kaliteli hizmetler ile hızla kurumsallaşma yolunda ilerliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 11:02

Günlük yaşamın stresini ve yorgunluğunu atmanın en etkili yoludur masaj. Denizli’de bu alanda verdiği kaliteli hizmet ile kısa sürede adını duyuran Ottoman SPA’yı sizlere daha iyi tanıtmak için biz de konuk oldu.

ottoman-spa-7

Girişten itibaren size kalitenin karşıladığı Ottoman SPA’da özel olarak hazırlanan her bölümü müşterilerinin hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmaması için dizayn edilmiş. Zemin protokol halısı ve çim halı ile kaplı. Masaj ve hamam sonrası kayma nedeniyle oluşabilecek yaralanmaların önüne geçen, kaliteli hizmetinin yanında güvenliği de ön planda tutan Ottoman SPA’da oluşturulan ışıklandırmalar ile de farklı bir ambians ortaya çıkarılmış. Işıklandırma sistemini özel tasarlatan Ottoman SPA, masaj sonrası ışığın göze gelmesiyle oluşabilecek tansiyon düşmelerine karşı da ciddi bir önlem almış. Tüm oda kapılarının camlı oluşu da şeffaf bir hizmet için düşünülen önemli detaylardan biri.

ottoman-spa-6

OSMANLI HAMAMI ESİNTİSİ
Ottoman SPA’da verilen medikal, normal, klasik masaj hizmetlerinin yanı sıra misafirlerin kendilerini sultan gibi hissettirecek hizmetler de sunuyor. Ottoman’ın diğer adıyla Osmanlı olması sadece tabela üzerinde değil. Müşterilerini Osmanlı zamanlarındaki hamam esintisi sunan Ottoman SPA, misafirlerine paşa kesesi, Türk kahvesi ve deniz tuzu kesesi hizmeti de veriyor. Ayrıca sauna hizmeti de sunan Ottoman SPA, Kleopatra masajına da bünyesinde yer veriyor.

ottoman-spa-5

BU ODADA YOK YOK
Ottoman SPA’da oluşturulan VİP salonda ise tam anlamıyla yok yok. Televizyon, jakuzi, çift kişilik masaj alanının bulunduğu VİP odada bir hizmetçi, iki masör müşterilere hizmet ediyor. Sunduğu hizmetlerde kaliteden ödün verilmeyen odada süt ve şarap banyosu yapılıyor, terapi yataklarında ise ısıtma bulunuyor. Ayrıca müşterilerine ultra lüks ikramlarda da bulunuluyor.

ottoman-spa-4

KALİTENİN ADINI TAŞIYOR
Müşterilere hizmetin en kalitelisini sunmak için her ayrıntının düşünüldüğü Ottoman SPA’da, ürünlerin tamamı tek kullanımlık. Daha önce kullanılmış hiçbir malzeme konuklara verilmiyor.

ottoman-spa-3

SPA hizmetleri bel, boyun, varis, adale, kas ve ödem rahatsızlıkları olan hastaların ilk tercihleri arasında…

ottoman-spa-1

BU FIRSAT KAÇMAZ
Sauna, masaj, kese-köpük hizmetleri ve ikramlar dahil, özel yaz kampanyasıyla tüm bu hizmetlerden yararlanmak yalnızca 80 lira.

ottoman-spa-2

İLETİŞİM İÇİN:
Adres: Haci Kaplanlar Mahallesi, Atatürk Caddesi, Kaplanlar Cami karşısı NO:4
TEL: 0 546 408 15 08 – 0546 408 15 09
http://www.facebook.com/OttomanSpaSaglikliYasamMerkezi/

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı