REKLAMI GEÇ

“Suç ve suçlu ile mücadele sürecek”

Genişletilmiş İl Emniyet Komisyonu toplantısı Polisevi’nde toplandı. Toplantıda Vali Canpolat, Toplum Destekli Polis uygulamasının önemli sonuçlar verdiğini açıkladı. Canpolat “Suç ve suçlu ile mücadele aralıksız sürecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2007 Çarşamba, 00:00

Toplantının başlamasından önce Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlatılan vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik bilgilendirme broşürü, el ilanı ve afişleri de inceleyen Vali Canpolat, vatandaşlara yönelik uyarı ve tedbirleri içeren bu belgelerin yeterince çoğaltılarak bütün vatandaşlara ulaşmasının sağlanması için gereğinin yapılması talimatını verdi.

Toplum Destekli Polis

Vali Hasan Canpolat toplantının açılışında yaptığı konuşmada, geçmiş dokuz aylık zaman zarfında güvenlik alanında yaşanan gelişmelerin ve bundan sonra alınacak olan tedbirlerin değerlendirileceğini belirterek, “ Üçüncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantıya kadar ilimizde güvenlik alanında önemli mesafeler alındı. Vatandaşlarımızın da katıldığı “Toplum Destekli Polislik” sistemini uygulamaya koyduk. Özellikle organize suçlarla mücadelede önemli başarılar elde edildi. Aslında bütün suçların altında bir tür organize çalışma var. Bunlar alınan tedbirler sonucunda büyük oranda önlendi. Güvenlik güçlerimizin iki görevi vardır. Bunlar önleyici ve adli hizmetlerdir. Bunlardan özellikle önleyici hizmetler oldukça önemli. Dokuz ay öncesine göre nitelikli suçlarda önemli bir azalma gözlenmektedir. Bu da vatandaşın huzur ve güven ortamına kavuşmasında önemli bir adımdır. Güvenlik güçlerimiz suçlarla çok planlı şekilde mücadele etmektedirler. Güvenlik her şeyin temeli ve her şeyin üstündedir. Elde edilen başarılar bizi asla rehavete sürüklememeli aksine suçla mücadelemizi daha iyi nasıl yaparız hedefine yöneltmelidir. Bundan sonraki dönemlerde de vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü tedbir alınacak, suç ve suçlu ile mücadele aralıksız olarak sürdürülecektir “ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı