REKLAMI GEÇ

TGB’liler Abdocan anısına fidan dikti

TGB’liler Abdocan anısına fidan dikti

TGB ve TLB Denizli üyeleri, Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Abdullah Cömert anısına fidan dikti. Haziran ayında Gezi Parkı adını verdikleri PAÜ Kampusu içerisindeki alana bir de Zeytin fidanı diken gençler, tam bağımsız Bir Türkiye mesajı verdiler.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 09:59

TGB ve TLB Denizli üyesi gençler Haziran direnişinde başına isabet eden gaz fişeği ile Hatay’da hayatını kaybeden 23 yaşındaki Abdullah Cömert’in doğum günü yaklaşırken TGB üyeleri Direniş Parkına Abdocan anısına fidan diktiler.

Abdullah Cömert’in iki gün sonra yani 8 Mart’ta doğum günü olduğunu ve 23 yaşına gireceğini belirten TGB Denizli İl başkanı Doğukan Ertan, “Abdocan arkadaşımıza yaklaşan doğum gününde söz veriyoruz hayalini kurduğu Tam Bağımsız Türkiye’yi kuracağız” dedi

Ertan“ Abdocan arkadaşımız bize verdiğimiz mücadelenin boyutunu ve fedakarlığını en iyi öğreten arkadaşlarımızdan biridir. Günlerce uykusuz, yorgun, yarı aç yarı tok şekilde AKP faşizmine direnmiş ve başına isabet eden gaz fişeği ile şehit edilmiştir. Abdocan arkadaşa yaklaşan doğum gününde söz veriyoruz. AKP iktidarını yıkana ve emperyalizmi ülkemizden def edene kadar fedakar bir şekilde mücadelemizi devam ettireceğiz. Emperyalizmi ve onun işbirlikçi taşeronu AKP’yi yıkacak ve Abdocan’ın hayallerindeki tam bağımsız Türkiye’yi kuracağız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı