REKLAMI GEÇ

Üniversite öğrencilerinden anlamlı kampanya

Üniversite öğrencilerinden anlamlı kampanya

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu, örnek bir davranışa imza attı. Serinhisar’ın Ayaz Mahallesi’ni ziyaret eden ve ihtiyaç sahiplerini tespit eden öğrenciler, yardım için kampanya başlattı. Hayırseverlere çağrıda bulunan öğrencilerden Hasan Ceylan, gıdadan giyeceğe, halıdan mobilyaya her türlü yardımı kabul ettikleri belirtti, yalnızca para yardımı almadıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 13:39

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyeleri, 7’den 70’e Projesi kapsamında Serinhisar’ın Ayaz Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada tek tek evleri ziyaret ederek, maddi durumu iyi olmayan, hasta, yaşlı ihtiyaç sahiplerini ve ihtiyaçlarını belirleyen öğrenciler, yardım kampanyası başlatarak onlara yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

denizli-pau-toplum-gonulluleri-ic-1

Toplum Gönülleri Topluluğu olarak her hafta bir ilçeye giderek çalışma yaptıklarını söyleyen Hasan Ceylan, “7’den 70’e Projesi için, bu hafta Ayaz Mahallesini belirledik. Buradaki insanları ziyaret ettik ve belirlediğimiz ailelerle konuştuk. Onların ihtiyaçlarını dinledik, eksiklerini not aldık. Burada gördüğümüz manzara gerçekten içimizi sızlattı. Çocuklar, aileler o kadar yardıma muhtaçlar ki yazın ortasında yeni doğan çocuklarını ısıtmak için soba yakıyorlar. Çünkü dağlık alan ve çatı kısmı sadece tuğladan ibaret, üstü açık bir evde barınmaya çalışıyorlar. Diğer bir evde ise görme engelli amcanın, yatağa bağımlı ninenin, yürüme zorluğu çeken ve kendi ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan teyzenin evini ziyaret ettik” dedi.

YARDIMSEVERLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Giyecekten gıdaya, halıdan mobilyaya kadar her türlü yardıma açık olduklarını vurgulayan Hasan Ceylan, “Yardımları temin ettiğimizde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bunu önümüzdeki hafta sonu yapmayı planlıyoruz. Denizlili yardımseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Biz toplum gönüllüleri olarak, elimizden geleni yapmaya hazırız. Yardım severlerden de çocuk giysisi olsun veya halı bağışlamak isteyen olsun evin diğer ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüm herkesin desteğini bekliyoruz” diyerek yardımları için destek çağrısında bulundu.

denizli-pau-toplum-gonulluleri-ic
Yardımlarınız için Üniversite Toplum Gönülleri Topluluğu Hasan Ceylan’a 0 546 938 77 28 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı